промоция HOYA

Осигурете максимален комфорт на работното място

Вземете 2️⃣5️⃣% отстъпка при покупка на прогресивни стъкла ➕ 🎁чифт поръчкови офис лещи* 🎁

Офис лещите в комбинация с премиум прогресивни лещи Hoya ще Ви осигурят безкомпромисен зрителен комфорт през целия ден. Офис лещите са особено подходящо решение за хората, които имат нужда от максимален комфорт при четене, продължителна работа на бюро, компютър, както и всички професии и хобита изискващи взиране на близки разстояния. Комбинирането на офис и прогресивни лещи е важно, както от ергономична гледна точка в ежедневието и работния кът, така и от здравна гледна точка – постигане на най-ниско ниво на зрителен стрес. Като резултат ще се чувствате много по-свежи в края на работния ден, със съхранен потенциал и добро настроение.

Научете повече за предимствата на офис лещите ТУК.

Повече информация относно условията на промоцията можете да научите на място в оптиките наши партньори ТУК.

Предложението е валидно до 30.11.2024г.

*1. При покупка на прогресивни лещи Hoyalux iD LifeStyle 4&4i Meiryo получавате отстъпка 25% от каталожната цена и подарък офис лещи Hoyalux WorkStyle Business BlueControl със същите стойности и в същия индекс.

2. При покупка на прогресивни лещи Hoyalux Balansis Meiryo получавате отстъпка 25% от каталожната цена и подарък офис лещи Hoyalux WorkSmart Room BlueControl със същите стойности и в същия индекс.