Sensity Stabilight Technology

Светлината никога няма да бъде по-комфортна, с новите Sensity лещи на Hoya.

Тези интелигентни и иновативни фотохромни лещи гарантират, че ще виждате спокойно при всякакви условия, без да се налага да сменяте очилата си.

Sensity потъмняват навън с изключително бърза скоростта и изсветляват до изключителна прозрачност в затворени помещения. През времето на бързи промени на средата (навън-вътре-навън), пълната UV защита е гарантирана, което превръща Hoya Sensity в подходящо решение за всякакъв начин на живот.

Не е съвпадение, че лещите са наречени Sensity. Те потъмняват навън и при всякакви условия. Ако сте застанали директно срещу слънцето или на сянка, Sensity потъмняват дори без да забележите. Технологията е перфектно ориентирана към елиминиране на ярката, блестяща светлина и отблясъците, като едновременно с това не оказва влияние върху контрастното виждане и възприятията за цвят.

Фотохромните лещи Hoya Sensity, произведени по Stabilight Technology осигуряват стабилни възприятия в различни региони при различни климатични и метеорологични условия. Без значение дали сте застанали директно срещу слънцето или на сянка, Sensity потъмняват без дори да забележите. Най-добрата новина е, че технологията е перфектно ориентирана към елиминиране на ярката, блестяща светлина и отблясъците, които поражда, като едновременно с това не оказва влияние върху контрастното виждане и възприятията за цвят.

Stabilight Technology е последна иновация в категорията на фотохромните покрития. Това е решението от HOYA за светлината, UV и температурната активация. Тестван в различни климатични условия, региони, височини и температури. Stabilight Technology осигурява плътно и консистентно фотохромно изпълнение. Лещите Sensity с Stabilight Technology бързо потъмняват като слънчеви очила навън до категория 3 и изсветляват много бързо, до пълна прозрачност в затворени помещения. През цялото време UV защитата остава постоянно висока.

Hi-tech иновацията заедно с молекулярна технология и интензивни методи за тестване на резултатите водят до най-доброто представяне за потребителите. Покритието Hoya Sensity осигурява перфектно представяне с всяка изминала година.

  • Фотосоларните лещи Sensity са с 20 % по-малко топлинно-чувствителни.
  • Потъмняват с 45% повече след 90 секунди.
  • Изсветляват с 23% повече след 1 минута.
  • Фотосоларните лещи Sensity имат по-наситен и натурален цвят и показват с 35% повече от дълбочината на цветовете.
  • Постоянно затъмнени до 3 категория като на слънчеви лещи за очила.
  • Hoya разработва фотосоларни стъкла от 1969 година.
фотосоларни стъкла_цветове