стъкла за компютър

Характеристики

Въпреки, че повечето хора са запознати с вредите при директното излагане на слънчеви лъчи, то вредите от индиректните UV лъчи все още са неизвестни за мнозина. UV покритията се нанасят и върху задната част на лещата, за да предпазят очите Ви от индиректните или отразени ултравиолетови лъчи. Този иновативен подход гарантира 100% UV защита.

Предимства

Налично единствено с  Hi-Vision LongLife (най-твърдото и устойчиво антирефлексно покритие на пазара*) UV Control, за да осигури максимална защита, здравина и комфорт:

  • Предпазва състаряването на очите.
  • Защитава от вредните UV лъчи.
  • Предпазва от зрителни нарушения и болести, свързани с UV лъчите.
  • Осигурява постоянна защита от ултравиолетовата светлина.

Чувствате се добре при слънчево време. Има причина за това: ултравиолетовите или UV лъчи доставят важния за нас Витамин D чрез слънчевите лъчи. Те влияят положително и върху производството на ендорфин – хормонът на щастието. В същото време UV лъчението може да бъде вредно за нас, тъй като го свързваме с появата на катаракта и други очни нарушения и заболявания. Особено уязвими са децата, възрастните хора и тези, които прекарват много време на открито.Уникалните UV покрития на Hoya осигуряват пълна защита за всички възрасти и във всички ситуации.

Покритието Hi-Vision LongLife е наградено с отличието „Най-добро покритие*“ 8  поредни години.

*Според проведено независимо проучване от NSL Analytical ESWT, August 2015, 1.67 Premium HMC productsBest coating

 

 

 

Покрития

Оцветявания