Компютрите, таблетите и смартфоните се превръщат във все по-съществена част от ежедневието ни. Трудно е да си представим живота без тях. Над 90% от възрастните използват дигитални устройства минимум 2 часа на ден.

Продължителното време прекарано пред дигиталните екрани, както и преместването на погледа на близко и средно разстояние между различните устройства, водят до многобройни астенопични оплаквания. Много от тях могат да бъдат следствие от несъответствие във фиксацията на зрението.

EyeGenius

Hoya EyeGenius е напълно нова система за пълно зрително изследване чрез уникалния метод на Hoya за измерване и коригиране на несъответствието във фиксацията на зрението. Методът е основан на интерактивен тест, който директно въвлича клиентите в процеса, предлагайки им максимална ангажираност и надеждност. Hoya EyeGenius е най-бързото решение на съвременния пазар, осигуряващо идеална призматична корекция за по-малко от 10 минути.

Специална серия лещи с Hoya EyeGenius дизайн Ви дава възможност за призматична корекция при най-високо ниво на адаптация.

Така Hoya предлага цялостна система за зрително изследване, от рефракцията до предписването на точните лещи.

ИНТЕЛИГЕНТНОТО РЕШЕНИЕ ЗА КОРЕКЦИЯ НА НЕСЪОТВЕТСТВИЕТО ВЪВ ФИКСАЦИЯТА НА ЗРЕНИЕТО

Предварителните тестове, включени в софтуера, идентифицират клиентите, които страдат от астенопични оплаквания и определят дали модулът на Hoya EyeGenius е необходим:

  • Некоректно измерените стойности автоматично се изключват, това гарантира напълно сигурна и надеждна процедура
  • По време на измерването не се използва призма, което прави процедурата по-прецизна и удобна за клиента
  • Призматичният диоптър може да бъде с точност до 0.01 pdpt и да бъде приложен към корекцията
  • Идеалното призматично предписание се получава за по-малко от 10 мин.

Hoya ЕyeGenius е уникална система за цялостно зрително изследване. Специално разработеният софтуер е съвместим с няколко устройства: за близко и далечно зрение, както и iPad използван за дистанционно управление.

ВИЖ БРОШУРА