СИСТЕМА ЗА ЦЕНТРИРАНЕ VISUREAL MASTER

ПЕРФЕКТЕН БАЛАНС МЕЖДУ ЕСТЕТИКА И ПРЕЦИЗНОСТ

visuReal Master: Лесно и уверено измерване на всички необходими параметри

Центрирането на лещи е от критична важност при покупката на нови очила. Оптимизирането на зрението на клиента е нужно да бъде направено прецизно и надеждно. Центрирането може да е дразнещ процес за Вашите клиенти. Те трябва да слагат избраната рамка отново, да изчакат процеса за центриране и понякога да изтърпят и ръчна проверка. Необходимо ли е все още това днес? Не е.

Прецизно измерване направено напълно автоматично

Иновативната система за центриране visuReal Master използва хардуерен и софтуерен компонент. Използва се новаторска система от шест камери, която автоматично заснема множество снимки на клиентите като база за определяне на акуратните центриращи данни с пълна прецизност. Процесът може да бъде стартиран и контролиран на PC /всички операционни системи/, таблет или мобилен телефон /iOS или Android/. Софтуерът е бърз и потребителски ориентиран. Предлага оптимална поддръжка за оценка на данните напълно автоматично. Резултатите могат да бъдат проверени и ако е необходимо, коригирани.

Наистина удобна за ползване центрираща система

Вашите клиенти възприемат visuReal Мaster като огледало, в което те виждат себе си. Комплексната технология отвътре е напълно скрита от атрактивното дизайнерско огледало. Клиентите съз зрителни недостатъци са направлявани от светлинни сигнали. Не са нужни допълнителни елементи за измерването, нито профилни снимки. Когато Вашите клиенти се погледнат в огледалото, те застават в естествена позиция.

Гъвкаво инсталиране – интегрира се хармонично с Вашия интериорен дизайн.

Благодарение на тънката огледална конструкция, центриращата система може да бъде интегрирана непосредствено във всеки магазин. visuReal Master се вписва натурално и хармонично във Вашия интериорен дизайн. Клиентите просто виждат огледало, което е напълно нормално в един оптичен магазин. Как ще интегрирате устройството във Вашия магазин зависи само от Вас.

Предимства:

  • Релаксиращо изживяване във Вашия магазин
  • Автоматично разполагане в естествена поза
  • Подпомагане със светлинен сигнал при влошено зрение
  • Не са необходими допълнителни елементи

www.hoyavision.com

Видеоцентрираща система
Видеоцентрираща система