Изберете да виждате света още по-ясно

Представяме Ви новите прогресивни лещи Hoyalux iD LifeStyle 4

Нещата не могат да изглеждат по-ясни, отколкото с Hoyalux iD LifeStyle 4: новите и подобрени прогресивни лещи на HOYA, която се предлага в три дизайна, за да отговаря най-добре на индивидуалния ви начин на живот.
Добавянето на технологията 3D Binocular Vision към нашата най-продавана прогресивна леща LifeStyle извежда продукта на следващо ниво.

Прогресивни лещи LifeStyle 4

Технология за лесна адаптация

Лесната адаптация е ключов фактор за удовлетвореността на клиентите. Според скорошно проучване почти 30%* от потребителите на прогресивни стъкла изпитват затруднения с адаптацията.
Hoyalux iD LifeStyle 4 е с подобрен дизайн, който помага на клиентите по-лесно да се адаптират към новите си лещи, както и да имат по-комфортно зрение в съвременния дигитален свят.

*Harris Interactive Consumer PAL Research – Global Report, Jul 2022

Binocular Technologies

Различното предписание на двете очи може да причини зрителен дискомфорт. Често пациентите не осъзнават причината за появата му и не го отдават на очилата си. Ето защо прибавихме допълнителни технологии към новите прогресивни лещи LifeStyle 4. Технологията 3D Binocular Vision помага за подобрено фокусиране при преход между зоните по време на динамични занимания, дори и при ползване на дигитални устройства.