ПЕРФЕКТНО ЗРЕНИЕ НА РАБОТА
Ако Вашите зрителни нужди са свързани главно с работа на близки и средни разстояния, тогава стандартните лещи не са достатъчни за да осигурят максимален комфорт за Вашите очи. Офис лещите на Hoya са специално създадени да Ви осигурят перфектно зрение във Вашата работа на близки и средни дистанции. Офис лещите могат да се използват заедно с носенето на постоянните Ви очила за специфични дейности.

Офис лещи специално за Вас
Повече от 70% от работещите в офис хора се оплакват от болка във врата или гърба. Правилната стойка може да помогне, но носенето на неправилните очила може да доведе до неестествена позиция и движения на главата при четене на текст на компютър или хартия. Очилата за четене често не предлагат достатъчна зрителна дълбочина и широчина. Офис лещите на Hoya са специално създадени, за да премахнат тези ограничения. Изберете своите офис очила:

Hoyalux iD WorkStyle 3: Първокласен избор офис лещи съобразени с Вашите индивидуални изисквания, свързани с работата Ви и начинът им на носене. Налични в три варианта, за да посрещнат всички Ваши изисквания.
Hoyalux WorkStyle Business: са напълно персонализирани офис лещи, базирани на iD FreeForm Design Технология с интегриран на двете повърхности на лещата дизайн – за повишена визуална ефективност и минимализиране на плаващия ефект и дисторсията.
Hoyalux WorkSmart Room: Високоефективни при работа с компютър.
SUPEREADER и Addpower 60 TrueForm: Идеални за интензивно четящи хора, осигуряват по-голяма дълбочина за по-добър комфорт за четене.

СРАВНЕНИЕ НА ЗРИТЕЛНИТЕ ПОЛЕТА ОФИС ЛЕЩИ

зрителни полета офис лещи

ПРЕДИМСТВА ЗА КЛИЕНТА:

  • Ергономична позиция на тялото при занимания на близка и средна дистанция за превенция на Дигитална зрителна умора;
  • Подобрен зрителен комфорт при работа на близка и средна дистанция;
  • Комплексно решение за пресбиопите, особено за тези с висок адисион и потребителите на очила за четене;

Офис лещи ергономична поза

Hoyalux iD Workstyle 3

Hoyalux WorkStyle Business