ID FreeForm Design Technology

От години Hoya е символ за разработване на едни от най-добрите, най-иновативните и най-добре функциониращи дизайни на лещи на световния оптичен пазар. Не е тайна, че инженерите на Hoya винаги търсят начини да направят диоптричните лещи за очила, дори още по-добри.

Последно поколение FreeForm обработка на диоптрични лещи за очила. Осигурява максимално визуално качество във всяка позиция на носене и всяка посока на погледа и фокуса. ID продуктите могат да се прецизират с отразяване на параметрите на носене – вертекс, пантоскопичен ъгъл и отношение в инклинацията на кръжилата на рамката. Изцяло нов метод на асферизация предоставящ най-високо ниво на персонализация.

ID FreeForm технологията на HOYA следва необходимите индивидуални параметри на клиента и техническите данни от рамката, изисквани за поръчка на всяка леща от семейството ID, като ги възпроизвежда, проектира и реализира върху напредналия ID дизайн на лещи HOYA.

Hoya FreeForm е синоним за пълен технологичен процес. Включващ всички производствени стъпки: блокиране, генериране, полиране, проверка и контрол на изпълнение, маркиране. Сложността във FreeForm технологията и подробната обработка на повърхностите за постигане на независима, зададена като индивидуални показатели и ID дизайн конструкция, и форма се постигат с най-голяма точност при ID предложенията на HOYA и патентованата технология за полиране в FreeForm процеса на изработка. Специфичното полиране при FreeForm обработката на ID лещитe прави индивидуалността в топографията на лещите значително по-висока в сравнение, с който и да е друг FreeForm производствен цикъл. HOYA доразвива FreeForm технологията до върхово ниво на изпълнение и точност, достъпно с всеки ID продукт.