ЯСНО ЗРЕНИЕ ПО ЦЯЛАТА ПОВЪРХНОСТ НА ЛЕЩАТА
Еднофокусните стъкла имат предписание за корекция само на едно разстояние, като фокусът е равномерен по цялата повърхност на лещата. На практика са подходящи за корекция на миопия (късогледство), хиперметропия (далекогледство) и астигматизъм. Потребителите на бифокални и прогресивни стъкла също могат да се възползват от предимствата на еднофокусните лещи при специфични дейности като гледане на телевизия, четене или работа на компютър.
ИНОВАЦИИ
Hoya подобри дизайна на своите еднофокусни лещи с многобройни иновации. Например, Вашето предписание е индивидуално калкулирано и произведено с Hoya TrueForm Технология. Тъй като всеки пиксел по повърхността на лещата има собствена изчислена стойност, Вашето предписание може да бъде изпълнено строго индивидуално. Резултатът е перфектна прецизност и изключително изпълнение. Можете да изберете от:
Nulux iDentity V+: Изключителни еднофокусни лещи, съобразени с Вашия индивидуален стил, избор на рамка и навици за носене. Гарантира фокусирано зрение във всички посоки и отлична зрителна острота по цялата повърхност на лещата
Nulux Active TrueForm: Еднофокусни лещи с плавна функционална добавка. Облекчава главоболието, осигурява допълнителен комфорт по време на четене. Подходящ за хора, използващи интензивно дигитални устройства.
Nulux TrueForm: Тънка леща с широко зрително поле. Подходящо за високи рецептурни стойности.
Hilux TrueForm: Стандартен еднофокусен дизайн идеален за ниски рецептурни стойности.
Знаехте ли, че?
Можете да добавите допълнително антирефлексно покритие за максимален зрителен комфорт на лещата.

Sync III

Nulux iDentity V+

Nulux EP

NULUX TrueForm

HILUX TrueForm