Удължете живота на Вашите лещи

Лещите „преживяват“ много – от мазнина и прах до случайни надрасквания и промени в атмосферните условия. Освен това отраженията могат да бъдат неприятни за носещите очила и хората около тях. Покритието Hi-Vision LongLife на Hoya е доказано най-устойчивото покритие на пазара*. То гарантира допълнително ясно, облекчено зрение и удължава живота на вашите лещи.

Характеристики

Състоянието и външният вид на Вашите лещи зависи най-вече от качеството на тяхното покритие. Hi-Vision LongLife е най-твърдото и издръжливо антирефлексно покритие съществуващо на пазара*. То е изключително устойчиво на надрасквания, има свойството да отблъсква вода и прах, и остава непокътнато дори и след интензивно почистване. Компанията Hoya поема отговорност, че ще бъдете напълно удовлетворени от качеството на покритието, и по тази причина дава 3 годишна гаранция при фабрични дефекти.

Издръжливо покритие

Предимства

В комбинация с BlueControl или UV Control, Hi-Vision LongLife Ви предпазва от вредната синя светлина, излъчвана от дигиталните устройства или вредните ефекти на UV лъчите и Ви осигурява:

  • По-дълъг живот на лещите.
  • По-ясно и облекчено зрение с намаляване на отблясъците.
  • По-лесно почистване благодарение на водо- и прахо- устойчив слой и антистатични качества.
  • 3 години гаранция от фабрични дефекти.

Знаехте ли, че?

Покритието Hi-Vision LongLife е наградено с отличието „Най-добро покритие*“ 8 поредни години.

Best coating

*Според проведено независимо проучване от NSL Analytical ESWT, August 2015, 1.67 Premium HMC products

 

 

 

Покрития

Оцветявания

Sensity

Брошури