Ново поколение дизайн

Елегантен дизайн и качество. Изтънчена форма, съчетана с меки форми и атрактивен цвят с висококачествена двуцветна метална и перлена боя, която допълва всеки интериор и спечелва доверието на клиента.

Новоразработена система за интелигентно управление на налягането (S.P.C.)

Системата S.P.C, която включва новоразработен двигател за измерване на алгоритми, позволява да се регулира незабавно и точно налягането на въздуха, за да съответства на вътреочното налягане на пациента. Също така поддържа шума до минимум и осигурява меко въздушно налягане.

Новоразработена функция за интелигентно изравняване и автоматично заснемане

Гладка и точна функция за подравняване. Веднъж изравнени, въздушният импулс и измерването започват автоматично.
Чрез поддържане на времето за измерване до минимум, стресът на пациента се намалява.

Показване на известието за надеждност

Предупредителният механизъм показва на екрана звездичка, когато надеждността на измерването е ниска.
* Показва се отляво
„Правилно ли е подравнена точката на измерване?“
* Показва се надясно
„Очите на пациента са отворени широко?“

Удобна функция за корекция на IOP

Стойността на IOP се коригира автоматично, като се въведе централната дебелина на роговицата. Това може да се направи лесно преди или след измерването.

Три функции за по-голяма безопасност

Когато дюзата е твърде близо до окото на пациента, се задейства аларма и на монитора се появяват думите „Too Close“. Освен това, функцията за предпазна запушалка предпазва от контакт с окото на пациента.

Три функции за по-голяма безопасност

Сензорният бутон, проектиран за съвместимост и взаимодействие с екрана, прави нашия безконтактен тонометър лесен и надежден за работа.

Страничните капаци, монтирани на всяка страна на измервателния прозорец, позволяващи блокиране на светлината, реализират висока точност. Модифицираните форми на облегалката на челото и облегалката на брадичката помагат да се сведе до минимум стресът на пациента