стъкла за компютър

Създава необходимия комфорт в съвременния дигитален свят 

р

Смартфоните, таблетите, компютрите и телевизорите са жизненоважна част от нашето ежедневие. Ние работим, учим и почиваме с тях. Да бъдем постоянно online има и своите негативни страни. Проучване показва, че 83% от използващите очила изпитват някакъв зрителен дискомфорт по време или след използването на дигитални устройства. Това включва болка в очите, умора и дори безсъние. Стъклата за очила Hoya с покритие BlueControl помагат за избягване на тези негативни последствия. Покритията предоставят ефективна защита срещу синята светлина и осигуряват необходимия комфорт в дигиталния свят.

Характеристики

BlueControl неутрализира синята светлина, излъчвана от дигиталните устройства, свежда до минимум отблясъците и засилва контраста. Ефективната защита от синята светлина поддържа очите Ви в отлично състояние и Ви осигурява допълнителен комфорт и облекчено зрение. BlueControl е оптималното решение за хора, прекарващи дълги периоди от време пред дигиталните екрани, включително студенти, геймъри, млади професионалисти, работещите в среда с изкуствено осветление и монитори. Очила за компютър

Ползи

Налично само с Hi-Vision LongLife (наградено с отличието „Най-добро покритие 8 поредни години* ), BlueControl, за да осигури максимална защита, здравина и комфорт:

  • Осигурява защита срещу синята светлина, помага да се избегне напрежението и умората в очите
  • Намалява отблясъците за по-облекчено зрение
  • Осигурява по-меко възприятие на цветовете

Прочетете още: „Защо лазерът за синя светлина не дава правилните отговори?“

Покритието Hi-Vision LongLife е наградено с отличието „Най-добро покритие*“ 8 поредни години.

*Според проведено независимо проучване от NSL Analytical ESWT, August 2015, 1.67 Premium HMC productsBest coating

Покрития

Оцветявания

Sensity

Брошури